Catering na szkolenie dla pracowników

Date 11 sep 2011

image

Czeka was długie siedzenie w pracy podczas obowiązkowego szkolenia dla Twoich pracowników? Pamiętaj, by zniwelować niedogodności oferując im, chociaż gorącą kawę i herbatę. Jednak najlepszym posunięciem z Twojej strony będzie zapewnienie im również jakiegoś posiłku. Nie mówię tutaj o wystawnym obiedzie, ale spokojnie możesz zaserwować im jakieś niewielkie kanapki, które spokojnie będą mogli zjeść w trakcie trwania szkolenia lub w jego krótkiej przerwie. Takich posiłków nie musisz przygotowywać osobiście, bowiem specjalizują się w tym firmy cateringowe, które mogą zapewnić Tobie i Twoim pracownikom dowóz pysznych i różnorodnych kanapek oraz ciepłego napoju, pilnować ich uzupełniania na bieżąco, a także posprzątania po posiłkach. Twoi pracownicy będą Ci z pewnością wdzięczni za taką formę udogodnienia w trakcie długiego szkolenia, a Ty na tym nie stracisz tylko zyskasz szacunek swoich pracowników. Pamiętaj, że o cennych dla Ciebie ludzi trzeba dbać, a zadbanie o posiłek dla nich lub kubek ciepłego napoju w trakcie wyczerpującego dnia powinien być podstawą. Warto dbać o swoich pracowników, jeśli dodatkowo ułatwiają nam to nowe rozwiązania pojawiające się na rynku. Najedzeni pracownicy to produktywni pracownicy, zadbaj, więc o nich, by wasza praca podczas nadgodzin w pracy była o wiele bardziej wydajna. Przekonaj się sam jak to działa.

Co dobrego ugotować

Date on 29 aug 2011

  • O właściwym przechowywaniu żywności
  • Jak idealnie smażyć potrawy
  • Jak przyrządzić ciecierzycę
  • Do czego można wykorzystać kuskus
  • Jak przechowywać żywność
  • O jadalnych odmianach dyni
  • Zastępujemy mleko krowie w kuchni
  • Jak gotować fasolę
  • Jak przygotować marynatę do wołowej pieczeni
  • Sposoby zagęszczania zup
  • Czym posypać upieczone ciasto
  • Jak zrobić faszerowane pieczarki
  • Z czym podawać szparagi
  • O różnych rodzajach mąki
  • Do czego można wykorzystać płatki kukurydziane
  • O grzybach leśnych
  • Jak przygotować domowy aromat do ciast
  • Jak przygotować oleje smakowe w domu
  • O olejach i oliwie
  • Potrawy z leśnych grzybów
  • Jak przygotować kawę
  • Jak przyrządzić pieczeń rzymską
  • O potrawach z kapusty
  • Zdrowe koktajle dla dzieci
  • Roladki z piersi indyka
  • O sosach i dipach
  • Muffinki nie tylko na słodko
  • Jak gotować i z czym podawać kasze
  • Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
  • Czekolada w kuchni
  • Jak upiec pyszną gęś
  • Wigilijna kapusta z grzybami
  • Pierś z kurczaka w koperkowym sosie
  • Wyborne czekoladowe paluszki
  • Zapiekanka ziemniaczana z dodatkiem ziół
  • O orzechach w kuchni
  • Sałatka z czerwonych buraczków
  • Kilka przydatnych w kuchni porad
  • Pyszne przetwory z żurawiny
  • Idealnie upieczony drób
  • Przygotowujemy śledziową sałatkę
  • Przepis na ziemniaczane knedle
  • Drożdżowy kulebiak na wigilię
  • Pieczony kurczak w glazurze miodowej
  • Jak gotować i podawać szparagi
  • Smaczne placki ziemniaczane
  • Gotujemy zupę z cukinii
  • Biała kiełbasa pieczona z jabłkami
  • Pieczony kurczak z 3 sosami
  • Kiełki roślin – zdrowy dodatek do potraw
  • Jak przyrządzać bakłażana?
  • Zadbaj o urozmaicenia w swojej kuchni
  • Śledzie po wileńsku
  • Zdrowa przekąska – samodzielnie zrobiony kisiel
  • Sałatka jarzynowa inna niż zwykle
  • Z czym podawać pieczoną rybę?
  • Niebanalny pomysł na śledzie – z korzenną nutą
  • Co przygotowywać z kapusty?
  • Do czego używać dyni?
  • Co podawać na śniadanie?
  • Zdrowa żywność wciąż niepopularna
  • Nie chcesz gotować? Skorzystaj z cateringu!
  • Mała popularność cateringu wśród Polaków
  • Warto inwestować w sprzęt kuchenny dobrej jakości
  • Gotowanie – wiedza tajemna, którą każdy może posiąść
  • Jak nauczyć się gotować?
  • Gotowanie można polubić!
  • Warto polubić potrawy z parowaru
  • Kuchenne sprzęty ułatwiające życie
  • Na co zwrócić uwagę, wybierając catering?
  • Barszcz z uszkami nie tylko od święta
  • Duszony łosoś w ogórkach, czyli coś niebanalnego
  • Jarskie kotlety lepsze niż mięsne
  • Kapuściana zupa dobra na jesienne chłody
  • Oryginalne sałatki w słoikach
  • Dynia na różne sposoby
  • Polędwica w koszulce – potrawa łatwa, ale wyrafinowana
  • Dlaczego warto zaglądać na blogi kulinarne?
  • Jak polubić owoce morza?
  • Jak gotować tanio, ale dobrze?
  • Czy trzeba wystrzegać się kostek rosołowych i zup w proszku?
  • Korzystanie z cateringu – tak czy nie?
  • Wykwintna potrawa – tatar śledziowy
  • Zdrowe strączkowe – przepis na sałatkę fasolową
  • Jak przygotować idealną kapustę z grochem?
  • Jedzmy ryby jak najczęściej
  • Eksperymenty w kuchni bardzo wskazane
  • Chłodnik – niezastąpiony latem, ale pyszny przez cały rok
  • Z czego przyrządzać zapiekanki?
  • Polska kuchnia też może być zdrowa
  • Catering, co to znaczy?
  • Catering na wesele
  • Catering dla szkół
  • Catering na szkolenie dla pracowników
  • Catering na urodziny dziecka
  • Catering dla szpitala
  • Catering dla diabetyka
  • Catering dietetyczny
  • Catering na wigilię
  • Catering na Wielkanoc
  • Catering na sylwestra
  • Gotowanie potrawy na święta Bożego Narodzenia
  • Gotowanie potrawy na Wielkanoc
  • Gotowanie potrawy dietetycznej
  • Gotowanie potrawy dla dzieci
  • Gotowanie potrawy dla niemowląt
  • Gotowanie potrawy dla diabetyków
  • Gotowanie potrawy dla matki karmiącej
  • Gotowanie potrawy dla osoby z problemami układu pokarmowego
  • Gotowanie potraw na imprezę dla młodzieży
  • Zdrowe gotowanie dla najmłodszych
  • Zdrowe gotowanie na czasie
  • Katering na przyjęcie w domu
  • Gotowanie pierwszych obiadków dla niemowlęcia
  • Ryba na talerzu
  • ryby gotowane na parz
  • Co ułatwia trawienie
  • Zdrowa żywność
  • Co dobrego w warzywach
  • Dlaczego warzywa są dobre?
  • Wartość domowych posiłków
  • Sposoby przetwarzania żywności
  • Czym jest przetwarzanie żywności
  • Wspólne gotowanie z dzieckiem
  • Gotowanie z dzieckiem
  • Dietetyczny katering w służbie zgrabnej sylwetki
  • Zdrowy katering na nasze zdrowie

  • Catering na urodziny dziecka
    Planujesz dla Swojego maluszka ogromną imprezę urodzinową? A może jesteś zabieganą mamą i nie masz czasu na zorganizowanie nawet niewielkiego przyjęcia? Pamiętaj, że istnieją rozwiązania, które pomogą Ci rozwikłać ten problem. Obsługą gastronomiczną na każdym szczeblu tego wydarzenia może zająć się firma cateringowa, która ...
    Catering dla szpitala
    Ogromne szpitalne kuchnie, w których mogli zjeść także odwiedzający odeszły już dawno do lamusa i z roku na rok wypierają je firmy cateringowe, które z zewnątrz dowożą posiłki dla pacjentów szpitala wedle wytycznych, jakie dostają od zleceniodawcy, czyli dyrektora szpitala. Posiłki te dostosowane są indywidualnie do oddziałów, ja ...
    Catering dla diabetyka
    Cierpisz na cukrzycę i obawiasz się zamawiania posiłków od firm cateringowych? Teraz masz problem z głowy, bowiem powstały gałęzie firm cateringowych zajmujące się przygotowywaniem i dostarczaniem posiłków dla diabetyków. Nie musisz się obawiać takiego jedzenia, bowiem przygotowywane jest ono według wszystkich panujących norm dla o ...

    Page 1 of 2 1 2 »